Τι Λένε Για Μας || ΕΛΕΔ
Gr | En
Eled menu

...μας ξέρουν καλύτερα από την μάνα μας.

Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Με την μητέρα μας δεν κάνουμε δουλειές!
Οι άνθρωποι που μας γνωρίζουν, που έχουν συνεργαστεί με την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, μιλάνε για εμάς αυθόρμητα και ειλικρινά (το πιστόλι το χρησιμοποιήσαμε σε ελάχιστους...)

Στην εποχή της κυριαρχίας του ψευδεπίγραφου, του κενού, του show-off, της ημιμάθειας και του φτηνού εντυπωσιασμού στη σφαίρα του digital marketing, υπάρχουν νησίδες σοβαρότητας, μετριοπάθειας, παραγωγικότητας, ειλικρίνειας και ικανοτήτων για έργα που εντάσσονται στον κόσμο του marketing through digital.

Με αυτές τις αξίες ως οδηγό, η ομάδα της ΕΛΕΔ συμβάλει στο επικοινωνιακό πλάνο των πελατών μας και στο επιχειρηματικό μας όνειρο. Ευχαριστούμε.

Μπισκίνης Κωστής – Communication Factory
Communication Factory

Η ΕΛΕΔ είναι ένα από τα «τμήματα» του Κάνε-Μια-Ευχή! Έτσι νιώθουμε. Έτσι νιώθουμε γιατί έτσι μας έχουν κάνει εκείνοι να νιώσουμε. Από την πρώτη γνωριμία (μουδιασμένη λόγω του ότι είχαμε πολλά να τους ζητήσουμε και ακόμη περισσότερα να φτιάξουμε) μέχρι σήμερα στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας ως συμβουλάτορες, ως δημιουργικοί, ως σχεδιαστές, ως προγραμματιστές, ως φίλοι και συνεργάτες. Μας συμπεριφέρονται σε όλες μας τις επαφές σαν να είμαστε ένας κανονικός και μάλιστα μάλλον απαιτητικός «πελάτης».

Εκτός της σταθερότητας με την οποία μας ακούνε (δεν υπάρχει η έννοια αναπάντητο mail ή αναπάντητη κλήση προς εκείνους), πλείστες φορές μας προστατεύουν από κινήσεις που μπορεί να μας εντυπωσιάζουν και ίσως θέλουμε να τις μιμηθούμε αλλά παρουσιάζουν θέματα προς βελτίωση. Είναι μία ομάδα που λειτουργεί με σύμπνοια και προς όφελος του πελάτη πρωτίστως (ακόμη και αν αυτό μπορεί παροδικά να τους στερεί κάποια επιπλέον αμοιβή θα προτιμήσουν πάντα να επιλέξουν λύση πιο συμφέρουσα και αποδοτική για την εταιρεία που εξυπηρετούν). Είμαι ευγνώμων που βρέθηκαν στο δρόμο μας και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας!

Ζαφειρακοπούλου Σάντρα – Make A Wish

Όταν ξεκινάει μια συνεργασία στα πλαίσια pro bono βοήθειας μη κερδοσκοπικού ιδρύματος, καταλαβαίνεις οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ ανήκουν σε αυτή την σπάνια κατηγορία που έχουν κοινωνική ευαισθησία. Όταν στην διαδρομή, μέσα από διάφορα έργα, βλέπεις την συνέπεια, την στρατηγική προσέγγιση, αλλά και την ποιότητα της δουλειάς τους καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με εξαιρετικούς επαγγελματίες οι οποίοι στο πέρασμα του χρόνου δεν έχουν χάσει τις αξίες τους. Θεωρώ ότι η ΕΛΕΔ είναι μια από τις εταιρείες που πραγματικά ξεχωρίζουν στον χώρο τους.

Ιωάννης Τερψίδης - Impact
Impact

Με την ΕΛΕΔ συνεργαστήκαμε για την κατασκευή ενός microsite για project Εσωτερικής Επικοινωνίας συγκεκριμένης διάρκειας. Εξαιρετική συνεργασία, άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση. Και το σημαντικότερο όλων, on time deliverables!

Ζέτα Φούφουλα - ΕΛΠΕ
www.helpe.gr/

Τον Σεπτέμβρη του 2020 ολοκληρώσαμε τη δημιουργία της νέα μας ιστοσελίδας όπου ήταν και 1η μας συνεργασία με την ΕΛΕΔ. Πολύ γρήγορα και με μεγάλη μας χαρά συνειδητοποιήσαμε πως πλέον είχαμε βρει το σωστό συνεργάτη! Η ομάδα στο σύνολο της χαρακτηρίζεται από ήθος & επαγγελματισμό. Θεωρώ πως μετά από 3 ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία 6 χρόνια, είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε ορθά τις υπηρεσίες της ΕΛΕΔ για να καταλήξουμε στο γεγονός να τους θεωρούμε συνεργάτες και να σχεδιάζουμε μαζί νέες εργασίες.

Παναγιώτη, Αλεξάνδρα, Μερόπη & Απόστολε σας ευχαριστούμε πολύ!

Τάσος Περίκης - Praxis Real Estate
Praxisnet

Ευγένεια, επαγγελματισμός, σοβαρότητα στην προσέγγιση και άριστη εξυπηρέτηση σε όλα.

Έξτρα «συν» η απόλυτη τήρηση στο χρονοδιάγραμμα και το 24/7 service σε απορίες και όχι μόνο.

Γεράσιμος Μανωλίδης - SPORTIME (sportime.gr)
www.sportime.gr

Η συνεργασία μας με την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου (ΕΛΕΔ) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μια μόνο λέξη: αξιοπιστία. Επειδή, όμως, μια και μόνο λέξη αδικεί τόσο τη φύση της συνεργασίας όσο και τα παράγωγά της, θα ήθελα να παραθέσω μερικές ακόμη: στοχοπροσήλωση, ευρηματικότητα, τεχνογνωσία και ευελιξία. Δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορεί να λύσει, εμπόδια που δεν μπορεί να καταρρίψει! Η ΕΛΕΔ καταφέρνει να εφαρμόσει καινοτόμες ιδέες που είναι ταυτοχρόνως βιώσιμες και φιλικές προς τον χρήστη. Γνωρίζει και σέβεται τη δυναμική κάθε εταιρείας και προσαρμόζει τις υπηρεσίες της ώστε να εξυπηρετείται πρώτα και κυριότερα ο πελάτης. Και όλα αυτά τα καταφέρνει μέσα από την ευγένεια και την αφοσίωση των στελεχών της!

Αθηνά Περιστεροπούλου - Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Είναι σημαντικό οι συνεργάτες σου να βλέπουν το όραμά σου και να είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα.
Η ΕΛΕΔ με συνέπεια, επαγγελματισμό και έμπνευση προσθέτει αξία σε κάθε project.

Χονδρονάσιου Μαρία – Αμυμώνη
Αμυμώνη

Η ΕΛΕΔ «είδε» το όραμά μας και το αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο, σχεδιάζοντας μια σύγχρονη και δυναμική ιστοσελίδα, με διαφορετικά επίπεδα, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μιας οργάνωσης που απευθύνεται σε παιδιά και νέους.
Από την πρώτη γνωριμία μας μέχρι και σήμερα η ΕΛΕΔ έχει σταθεί δίπλα μας, με διάθεση να αντιμετωπίσει κάθε ανησυχία ή προβληματισμό μας, να δώσει λύσεις, να ακούσει τις ιδέες και σκέψεις μας, με επαγγελματισμό, συνέπεια και φιλική διάθεση.
Όσον αφορά τον χρόνο υλοποίησης δεν έχουμε κανένα παράπονο. Ακόμα κι όταν από δική μας υπαιτιότητα δεν ήμασταν πολύ συνεπείς στους χρόνους μας, η συνεργασία μας υπήρξε εξαιρετική.
Οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ, χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, αμεσότητα, συνέπεια, ευγένεια, διάθεση εξυπηρέτησης!
Η συνολική εμπειρία της συνεργασίας μας με την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, μας αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις. Το έργο ήταν δύσκολο και απαιτητικό αλλά το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας ικανοποίησε όλους μας. Από την πλευρά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της ΕΛΕΔ και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Κική Κατούφα, Χριστίνα Αντζιά, Μαρία Γιούτσου - Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
www.seo.gr/

Με την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, συνεργαζόμαστε τόσο για σε επίπεδο marketing, όσο και στην κατασκευή της ιστοσελίδας.
Η ποιότητα των υπηρεσιών είναι εξαιρετική και ανταποκρίνεται απολύτως στις προσδοκίες μου.
Η εξυπηρέτηση κατά την διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας, ήταν άριστη και άμεση και ο χρόνος υλοποίησης, ήταν απολύτως σύμφωνος με τον συμφωνηθέντα.
Οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ, χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, ευγένεια, ήθος.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη σε όλα τα επίπεδα από την συνεργασία μου με την ΕΛΕΔ

Βάνια Σταφυλά, Χειρουργός Μαστού www.stafyla.gr
www.stafyla.gr

Συνέπεια και Επαγγελματισμός νομίζω ότι είναι οι λέξεις που περιγράφουν καλύτερα την ΕΛΕΔ. Εξαιρετικοί συνεργάτες οι οποίοι είναι σε θέση να διαγνώσουν τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, και με τις συμβουλές τους, τις ιδέες και την κατάλληλη υποστήριξη, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνουν είναι πάντα εκπληκτικό!!!!

Παναγιώτα Αναστασίου – Inesis Group
Inesis Group

Οι συνεργάτες μας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας. Η ομάδα της ΕΛΕΔ είναι πάντα διπλά μας με ουσιαστικές παρεμβάσεις και χρήσιμες συμβουλές.
Ο Παναγιώτης η Βάνα και φυσικά ο Απόστολος με βοήθησαν να κάνω άλματα προόδου, αφήστε τους ειδικούς να σας κατευθύνουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευχαριστώ όλη την ομάδα έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε ....

Νικόλας Γκούμας – Lefkada Holiday Planner
Lefkada Holiday Planner

Η συνεργασία μας με τη ΕΛΕΔ είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Η ομάδα των ανθρώπων της ΕΛΕΔ, από την πρώτη μας κιόλας επαφή, μας έδωσε να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες που κάνουν πράξεις ακριβώς αυτά που υπόσχονται και ακόμα περισσότερα! Πρωτότυπες ιδέες, σεβασμός στον πελάτη, εντιμότητα και μεράκι, μερικά από τα χαρακτηριστικά της εξαιρετικής αυτής ομάδας.

Τσαλδάρης Νίκος - ΚΡΙΚΡΙ
ΚΡΙΚΡΙ

Η συνεργασία της εταιρίας μου με την ΕΛΕΔ μόνο θετικές σκέψεις φέρνει στο μυαλό μου. Στην πρώτη μας συνάντηση κιόλας γνώρισα τη διοίκηση με την ομάδα έργου και είδα δείγματα της άριστης δουλειάς τους. Η υψηλή ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν την εταιρία είναι μοναδική. Η ομάδα έργου ήταν σε διαρκή επικοινωνία με follow-ups, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό, το οποίο επιβεβαιώθηκε με τα θετικά σχόλια των πελατών, οι οποίοι, πριν έρθουν στα γραφεία της εταιρίας μου είχαν ήδη ξεκάθαρη εικόνα της εταιρίας, των έργων και των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Αντώνης Μπακογιάννης - Μπακογιάννης Κατασκευαστική
Μπακογιάννης Κατασκευαστική

Η ΕΛΕΔ αποτελεί μια αξιόπιστη εταιρεία της οποίας οι καινοτόμες ιδέες και η άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα δικά μας και των πελατών μας, βοήθησαν την εταιρεία μας να αναπτυχθεί και να ξεχωρίσει στο απαιτητικό και περίπλοκο διαδικτυακό αγοραστικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ είναι ικανοί, φιλικοί και ευχάριστοι, έτοιμοι να ακούσουν τους προβληματισμούς μας και να προσφέρουν πάντα λύσεις. Η μακροχρόνια συνεργασία με την ΕΛΕΔ βελτίωσε την εικόνα της εταιρείας, βοήθησε στην καθιέρωση του brand και μας έχει αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις!

Νταίζη Ράτσου - Sostar
Sostar

Κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του νέου μας site οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ συνεργάστηκαν άψογα και με επαγγελματισμό. Η έμφαση στη λεπτομέρεια, η άριστη και φιλική επικοινωνία αλλά και ο τρόπος να δίνουν λύσεις σε ό,τι απαιτούσε το συγκεκριμένο έργο είναι μερικά από τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν.

Τίνα Εκμεκτζόγλου - Eurochartiki S.A.
Eurochartiki S.A.

H ΕΛΕΔ για εμάς δεν είναι μια εταιρία γενικά και απρόσωπα. Είναι πρόσωπα φιλικά και γνώριμα, όπως ο Παναγιώτης, είναι φωνές ευγενικές που ό,τι κι αν σου έχει συμβεί σε κάνουν να νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά. Και πάνε! Είναι πάντα εδώ (κι ας είναι κάπου εκεί) για μας. Η συνεργασία μας κυλά αβίαστα, ταχύτατα και με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εβίνα Μαλανδρή - ΣΔΕ
ΣΔΕ

Ευχαριστούμε την εταιρεία ελεδ για το υπέροχο αποτέλεσμα. Όταν είσαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία το κάνεις ξανά και ξανά.... Και τότε η σχέση από επαγγελματική μετατρέπεται σε φιλική και δε περιμένεις τίποτα λιγότερο από το καλύτερο, γιατί είστε οι καλύτεροι! Ευχαριστούμε!

Άντα Μανουσάκη – Acqua Design
Acqua Design

Η σχέση μας με την ΕΛΕΔ, κρατά αισίως 11 χρόνια (από το 2009). Από την πρώτη στιγμή μας κέρδισαν με τον επαγγελματισμό τους, την ειλικρίνειά τους, την ανθρωπιά τους. 11 χρόνια λοιπόν μετά, μόνο τα καλύτερα μπορούμε να πούμε για αυτή την εξαιρετική ομάδα. Είναι ο “e-δικός μας συνεργάτης στο internet”. Έτσι τους γνωρίσαμε και έτσι είναι. Έχουμε κατασκευάσει μαζί τους 5 ιστοσελίδες, τις ανακατασκευάσαμε, τους αναθέσαμε το digital marketing… Γίναμε φίλοι, μέσα από την δουλειά. Σας ευχαριστούμε για όλα!

Βασίλης Νάκος – Nakos SA, electroshop.gr
Nakos SA, electroshop.gr

Η επαγγελματική μας σχέση με την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου υπήρξε τόσο στο Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, στο οποίο η ΕΛΕΔ είχε αναλάβει το σύνολο της διαδικτυακής επικοινωνίας όσο και σε συμβουλευτικές υπηρεσίες social network στη Lite Lime ΑΒΕΕΤ. Η στενή συνεργασία μαζί τους, επιβεβαίωσε την φήμη που τους ακολουθεί: άψογοι επαγγελματίες, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, έμφαση στη λεπτομέρεια, ειλικρινείς και προσηλωμένοι στο στόχο και πάνω απ´ όλα value for money.
Προτείνω ανεπιφύλακτα την όποια συνεργασία μαζί τους σε κάθε social - digital section.

Γιώργος Ευσταθόπουλος – Litelime S.A.
Litelime S.A.

Η συνεργασία μας με την ομάδα της ΕΛΕΔ για την κατασκευή της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (www.pvaigaiou.gov.gr) υπήρξε εξαιρετική. Η επικοινωνία μας σε όλες τις φάσεις του έργου ήταν άριστη. Το τέλεια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας με άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια έδωσε άμεσα και γρήγορα λύσεις στα αιτήματά μας ολοκληρώνοντας το δύσκολο και απαιτητικό έργο της υλοποίησης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το άρτιο, από αισθητικής και λειτουργικής άποψης, αποτέλεσμα της ιστοσελίδας ικανοποίησε όλους μας.

Σοφία Σβιντερίκου - Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

ΕΛΕΔ και IpHost συνεργασία προς μίμηση.

Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι εξαιρετικοί, κάνουν την ανάπτυξη να φαίνεται εύκολο και κυρίως ευχάριστο project. Αγκαλιάζουν τις δουλείες σαν να ήταν δικιές τους, σαν να τους ανήκουν οι εταιρίες που τις ζητάνε. Έχουν το χάρισμα να βλέπουν τα πράγματα πολλές φορές πολύ πιο καθαρά και να ξεμπλέκουν καταστάσεις. Πάντα μέσα στις εξελίξεις τις τεχνολογίας σπρώχνοντας ο ένας τον άλλων στα βαθιά.
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά τα 15 χρονιά συνεργασίας που δεν φθίνει αλλά δένει, μιλάνε μόνα τους. Όσο για τον Απόστολο τι να πω… μετά από τόσα χρόνια δεν τον θεωρώ πια συνεργάτη αλλά πολύ καλό φίλο.

Μπάμπης Τουλκαρίδης – IP HOST
IP HOST

Άψογοι συνεργάτες!

Παπαρίζος Νάσος - Ergomac ΕΠΕ
Ergomac ΕΠΕ

Η καλύτερη εταιρία που μπορεί να επιλέξει κανένας για την κατασκευή του διαδικτυακού τόπου του (website). Είναι άψογοι επαγγελματίες και πολύ γρήγοροι στη δουλειά τους χωρίς όμως να θυσιάζουν την ποιότητα αυτής. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ανδρώνης Σπύρος – HappyNails
HappyNails

Χωρίς πολλά λόγια "ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ"

Λευτεριώτης Μπάμπης – Autoscoop
Autoscoop

Εξαιρετικοί συνεργάτες με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Σίγουρα συμφωνεί και η μάνα σας.

Ισμήνη Παππά – Happy Hippie
Happy Hippie

Η επαγγελματική μου επαφή με την εταιρεία ΕΛΕΔ ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2017, ύστερα από έρευνα αγοράς του χώρου του web design/development, όταν η υπηρεσία στην οποία εργάζομαι ως ειδικός επιστήμονας πληροφορικής, ήτοι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), προετοιμαζόταν για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας και έπρεπε να αναβαθμίσει την (παλιά) ιστοσελίδα του πριν την έναρξη του διαγωνισμού. Αυτό έγινε έγκαιρα και με εξαιρετική επιτυχία μέσω του τεχνικού team της ΕΛΕΔ και ιδιαίτερα του Παναγιώτη Μπάτα, ο οποίος σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό του Ε.Σ.Ρ., σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα, η οποία είναι φιλική, γρήγορη και εξαιρετικά χρηστική. Η συνεργασία με την ΕΛΕΔ συνεχίζεται αδιαλείπτως από τότε, με προσθήκες και βελτιώσεις στην ιστοσελίδα και αναμένεται να συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμα...

Γιώργος Καπετάνιος – ΕΣΡ
ΕΣΡ

Η συνεργασία με την ΕΛΕΔ και τα στελέχη της, είναι άψογη, επαγγελματική και αποδίδει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το να επιλέξεις έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου, δίνει προστιθέμενη αξία στο κάθε project. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Τζένη Αναστασιάδου – SoEasy - Draculis
SoEasy - Draculis

Πολύ σοβαρή και επαγγελματική αντιμετώπιση. Μετά απο μακροχρόνια συνεργασία, μπορώ να πω με σιγουριά, πως ειναι ένας πολύ αξιόπιστος συνεργάτης.

Ηλίας Δεδούσης - ΑΚΡΙΤΑΣ S.A

Υψηλός επαγγελματισμός, άψογη επικοινωνία, φιλική διάθεση, αξιοπιστία, πρωτοπόρες ιδέες, αποτελεσματικότητα είναι μόνο μερικά από όσα θα μπορούσε να πει κανείς για την ΕΛΕΔ. Οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ, πρόθυμοι και φιλικοί πάντα, δημιουργούν συνθήκες μιας ευχάριστης και αποδοτικής συνεργασίας, ενώ η βαθιά τους γνώση στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της τεχνολογίας και η ταχύτητα ανταπόκρισής τους σε κάθε αίτημα συνεργασίας προσφέρουν αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας. Από την πλευρά της εταιρείας Ακρίτας, ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΕΛΕΔ για την πολύχρονη συνεργασίας μας.

Μαρία Βαρσαμακίδου - AKRITAS S.A
ΑΚΡΙΤΑΣ S.A

Άψογη συνεργασία ,πολύ καλή υποστήριξη σε προσιτές τιμές

Μαίρη Τσούδη – Beauties Cosmetics
Beauties Cosmetics

Το να βρεις εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου, είναι το μόνο εύκολο. Το δύσκολο είναι να βρεις ανθρώπους που να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με ειλικρίνεια, ανθρωπιά, τεχνογνωσία, καλές τιμές. Ξεχνάμε ίσως ότι οι εταιρείες δεν είναι απρόσωπες. Ειδικά όταν οι επαγγελματίες που θα συνεργαστείς, αναλαμβάνουν το να προβάλλουν την επίχείρησή σου, σε ανθρώπους που μπορεί να μην σε ξέρουν, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν την δουλειά τους και να μην κοιτάνε το πρόσκαιρο κέρδος. Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, δεν ξέρω αν έχει τους καλύτερους επαγγελματίες (γνώμη μου είναι ότι τους έχει), αλλά σίγουρα έχει τα καλύτερα παιδιά που ακούνε τα «θέλω» σου, μελετάνε τα «μπορώ» - τα δικά σου και της επιχείρησης – και σου προτείνουν (και υλοποιούν) την καλύτερη λύση.

Κυριαζής Δημήτρης - Peanuts
Peanuts

Με την ΕΛΕΔ συνεργάσθηκα,πρόσφατα,για δεύτερη φορά και αυτό αποδεικνύει οτι τους εμπιστεύομαι απεριόριστα για την κατασκευή μιας αξιόλογης ιστοσελίδας.
Η ομάδα είναι πολύ καλά καταρτισμένη και πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση η απορία καθώς και για την άμεση υλοποίηση τυχόν αλλαγών.
Το μόνο που θα ήθελα να αναφέρω,αν,και κάπως δικαιολογείται λόγω των δύσκολων καιρών που διανύουμε είναι η προεξόφληση των υπηρεσιών.

Σμάρα Αγιακάτσικα - agiakatsika.gr
www.agiakatsika.gr

Την ΕΛΕΔ μου την σύστησε ένας πολύ καλός φίλος κυρίως για τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα που δείχνουν στο κάθε project ανεξάρτητα για το αν πρόκειται για μια μεγάλη εταιρεία ή μια οικογενειακή επιχείρηση, όπως ήταν στην δική μας περίπτωση. Πράγματι, αυτό το διαπιστώσαμε και στην πράξη κατά την διάρκεια υλοποίησης της δικής μας πρώτης ιστοσελίδας. Από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις κατάλαβαν το ύφος που θέλαμε να κινηθούμε και η όλη εξέλιξη του έργου κύλησε ομαλά, με σωστή καθοδήγηση και άριστο τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσω τα εξαιρετικά σχόλια που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής όχι μόνο από συνεργάτες μας, αλλά και από ανθρώπους που είναι στον χώρο του διαδικτύου και που συνήθως έχουν πιο έμπειρο και αυστηρό μάτι... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα!

Κλεοπάτρα Κόγια - Κόγιας Γαλακτοκομικά
www.kogiasdairy.gr

Ευχαριστούμε πολύ τον Αποστόλη, τη Λίτσα, τη Μερόπη, τον Παναγιώτη και όλη την ομάδα της ΕΛΕΔ για την υποστήριξη και την προσπάθεια που παρείχατε στην Aquaria, The Yacht Experts, όλα αυτά τα χρόνια.

Ξεκινήσαμε αυτήν τη διαδρομή από το μηδέν, ανταλλάσσοντας ιδέες και συζητήσεις μέχρι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο εκτιμάται προσωπικά και παρά το γεγονός ότι είμαστε χιλιάδες μίλια μακριά !!! Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική υπηρεσία που παρείχατε στην Aquaria.
Σας ευχαριστούμε για τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά σας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπειρία σας.
Σας ευχαριστούμε που είστε εξαιρετικός συνεργάτης καθ&aposόλη τη διάρκεια αυτών των ετών.

Μου αρέσει να προτείνω την ΕΛΕΔ σε οποιονδήποτε (όπως έχω κάνει πολλές φορές) χρειάζεται σχεδιασμό ιστοσελίδων, γραφιστική, υποστήριξη σε θέματα Web, προώθηση κοινωνικών μέσων, δημιουργικές ιδέες μάρκετινγκ κ.λπ. γιατί είστε απλά οι καλύτεροι!!!

Συνεχίστε τα καλά παιδιά !!
Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

Ντέμη Πρόφη - Aquaria, The Yacht Experts
Aquaria, The Yacht Experts

Δεν θυμάμαι καν ποιος μου σύστησε την ΕΛΕΔ και τον Αποστολη Ανδριανακο. Σίγουρα όμως θα πρέπει να του/της χρωστώ χάρη. Εκτός από την εξαιρετική εταιρεία που ο Αποστολος με την ομάδα του έχει δημιουργήσει εγώ κέρδισα έναν φίλο και έναν άνθρωπο που μπορώ να απευθυνθώ για οτιδήποτε εχει να κάνει με το χώρο του Διαδικτύου.
Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι δικό μου προνόμιο όμως. Ο Αποστολος αγαπά τόσο τη δουλειά του που κερδίζει με το παθος και την τελειομανία του κάθε πελάτη με τον οποίο έρχεται σ επαφή. Χαίρομαι που γνώρισα την οικογένεια της ΕΛΕΔ, χαίρομαι που στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε μου εγχείρημα. Μαζι φτιάξαμε το σάιτ για τα αυτοάνοσα νοσήματα http://www.maxi.org.gr (μάλιστα η ΕΛΕΔ το έφτιαξε αφιλοκερδώς) μαζί φτιάξαμε το σάιτ της εταιρείας μου http://www.updateentertainment.com και μαζί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Αν χρειαστείτε ειδικούς αλλά και φίλους να απευθυνθείτε στην ΕΛΕΔ και θα με θυμηθείτε

Έλλη Σπυροπούλου - Update Entertainment
Update Entertainment

Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας μου με την εταιρεία ΕΛΕΔ, πιστεύω ότι είναι μια εταιρεία με ενημερωμένο και ευχάριστο προσωπικό. Προσφέρουν τα κατάλληλα εργαλεία και τη γνώση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σαν καταναλωτής την συστήνω ανεπιφύλακτα !!

Ευγένιος Ζαχαρόπουλος - ZTools
ZTools

H συνεργασία μας με την ΕΛΕΔ ξεκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνια με την ανάθεση της κατασκευής του e-shop μας. Από την διαδικασία επιλογής είδαμε ότι είχαμε να κάνουμε με ανθρώπους που μιλούσαν τη γλώσσα μας και καταλαβαίνουν πολύ γρήγορα και εύκολα τις ανάγκες μας. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού καταστήματος και με την υποστήριξή τους, σχετικά με την προβολή του e-shop μας στην Google.

Εξαιρετική η ποιότητα των ανθρώπων της ΕΛΕΔ, αλλά και πολύ σημαντική η βοήθειά τους. Ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και την κάνουν με αγάπη και ζήλο, χωρίς την συνήθη τακτική «εμείς τα ξέρουμε όλα και εσείς τίποτα» (customer intimidation).

Έχουμε μια άριστη συνεργασία και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Γ. Δάσιος - Diana
Diana

Σε κάθε συνεργασία, η διάθεση να είσαι αρωγός στη προσπάθεια του άλλου, είναι πολύ σημαντική. Η ομάδα της ΕΛΕΔ, από τον γενικό διευθυντή έως την υπεύθυνη υποδοχής, δείχνουν από τη πρώτη στιγμή ότι έχουν διάθεση και πρόθεση να σε βοηθήσουν και να σου δώσουν προσθετική αξία. Και το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το κάνουν ακριβώς με την ίδια ένταση και πάθος είτε αφορά ένα σημαντικό και πολύπλοκο έργο ή απλά μια pro bono συνεργασία, ή ακόμη και όταν απλά αφορά το ερασιτεχνικό blog του γιού μου!

Συνεργάστηκα με την ΕΛΕΔ για τη δημιουργία ενός τεχνολογικά προηγμένου site με ανάπτυξη e-shop, καθώς και στην δημιουργία και στήριξη σημαντικών πρωτοβουλιών όπως ο σχεδιασμός του site και η υποστήριξη μέσω κοινωνικών δικτύων για το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, για το Future Leaders Hellas και για τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τα Βραβεία Κούρος.

Σε όλα η ίδια τεχνολογία αιχμής, η ίδια καινοτομία σκέψης και σχεδιασμού και η ίδια πρόθεση και διάθεση να σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου.

Γεώργιος Μπάκος – Zeritis Group
Λέσχη Επιχειρηματικότητας

Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την ΕΛΕΔ πριν από τρία περίπου χρόνια, σε μια πολύ απαιτητική για εμάς εποχή που έπρεπε να "διορθωθεί" η ιστοσελίδα της εταιρείας μας ώστε να χτίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Το προσωπικό της ΕΛΕΔ αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το έργο μας και ανταποκρίθηκαν με την απαιτούμενη συνέπεια, και υπευθυνότητα. Ο κατασκευαστικός κλάδος, στον οποίο η εταιρεία μας έχει μακροχρόνια πετυχημένη παρουσία, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και πολύ υπομονή!!! Οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ κατανόησαν τις ανάγκες μας άμεσα, παρουσίασαν προτάσεις που ανταποκρίνονταν στην εικόνα της εταιρίας μας και μας βοήθησαν (και μας βοηθούν) να πετύχουμε τους εταιρικούς μας στόχους. Επιπλέον, οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ επέδειξαν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού αλλά και μιας ανθρώπινης προσέγγισης. Τους ευχαριστούμε!

Καλλιόπη Ελευθερίου - www.eleftheriou.com.gr
www.eleftheriou.com.gr

Τώρα ξέρετε πως είναι... Αποφασίζεις να φτιάξεις μια ιστοσελίδα και αρχίζεις να γυρνάς από εταιρεία σε εταιρεία για να βρεις τον καλύτερο και τιμιότερο.

Και αρχίζεις ν ανοίγεις πόρτες. Σε μια ξεπροβάλλουν γραβάτες πολλών σχεδίων και χρωματισμών. Σε άλλη σου κοπανάνε ένα τεράστιο χαμόγελο φτιαγμένο από πλαστικές και μπότοξ για να μη σβήνει ποτέ. Σε άλλη πάλι πρεπει να φοράς αδιάβροχο για το "γλύψιμο " και σκέφτεσαι ποσο θα πληρώσω τον κερασμένο καφέ και τα κουλουράκια. Απηυδισμένος και κουρασμένος ανοίγεις και μια πόρτα και ξαφνικά βρίσκεσαι ή στο σπίτι σου με φίλους ή στην παραλία με παρέα η στο μπαράκι για ποτό, με κέφια και καλάμπουρια, φορώντας τα απλά καθημερινά σου ρούχα και λες από μέσα σου... «Μου αρέσει το περιβαλλον και οι τυποι είναι ωραίοι και απλοί». Και αμέσως σαν αστραπή έρχεται η δεύτερη σκέψη... «Ρε συ!!! Θα είναι καλοί στη δουλειά τους; Ή είναι τίποτε φοιτητάρια που καλαμπουρίζουν και θα χάσω τα χρήματά μου;» Τώρα μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα μετά από τόσα χρόνια, ότι βρήκα στα πρόσωπά σας συνεργάτες, επαγγελματίες με γνώση του τομέα τους και όχι μόνο, φίλους με πολύ σωστές συμβουλές, ανθρώπους που τρέχουν στα επαγγελματικά σου προβλήματα, με ανεξάντλητο χιούμορ, ήρεμους, καλοσυνάτους, αλλά δυστυχώς πρέπει να το πω... Δεν γίνεται... Θα το πω... Πολυ πεινάλες βρε αδερφάκι μου!!! Το τι έχω ταΐσει όλα αυτά τα χρόνια (κρουασανάκια , τυροπιτάκια, κουλουράκια και ατέλειωτα γλυκάκια) δε λέγεται, μόνο τα χέρια που δε μου φάγανε...

Σας ευχαριστουμε πολυ για την κατανόηση των αιτημάτων μας και την αψεγάδιαστη επαγγελματική συνεργασία μας.

Δανάη Βαλαμόντε www.valamonte.gr
www.valamonte.gr

Η συνεργασία μας με την εταιρεία ΕΛΕΔ – Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου ξεκίνησε το 2005.

Με την ΕΛΕΔ συνεργαστήκαμε στα πλαίσια της δημιουργίας της ιστοσελίδας του γραφείου μας, καθώς και της απόκτησης εταιρικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Στο βεβαρυμμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας, η άριστη γνώση του αντικειμένου τους, η δυναμική και η οργάνωσή τους αποτέλεσαν για εμάς στήριγμα και λύση σε θέματα που δε μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της ΕΛΕΔ είναι άριστοι επαγγελματίες, με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και αμεσότητα. Σε ζητήματα που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης, με προσωπική εμπλοκή και προσπάθεια, χωρίς να υστερούν σε ήθος και με την κατάλληλη φιλική διάθεση – και καθόλου απρόσωπα- οδηγηθήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά στην επίλυσή τους.

Με την ΕΛΕΔ νιώθουμε ομάδα. Εμπιστευόμαστε και βασιζόμαστε στις γνώσεις τους, αλλά δε λείπει και η ανταλλαγή απόψεων, σεβόμενοι πάντα ο ένας τη γνώμη και γνώση του άλλου. Και όλα αυτά πίσω από μία οθόνη ή συσκευή τηλεφώνου, αλλά και δια ζώσης όποτε απαιτηθεί.

Μανώλης Εγγλέζος - ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
www.eglezoslaw.gr

«H ιστορία μου με την ΕΛΕΔ ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, όταν έκανα έρευνα για εταιρεία να φτιάξει το eshop μου. Όταν συνάντησα και μίλησα με τον Απόστολο, ήξερα ότι είχα βρει αυτό που έψαχνα. Φιλικούς ανθρώπους, επαγγελματίες, με όρεξη, που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους, «ακούν», συμβουλεύουν και αγαπούν αυτό που κάνουν.

Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί ήθελα να ξέρω πως υπάρχει πάντα κάποιος στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου, αφού η διαδικασία κατασκευής μιας ιστοσελίδας χρειάζεται πολύ επικοινωνία και γεννάει εκατοντάδες ερωτήματα.

Η βοήθεια, η υποστήριξη, οι ωραίες ιδέες που πήρα ήταν πολύτιμα σε κάθε στάδιο. Η συνεργασία μας συνεχίζεται με τεχνική υποστήριξη 6 περίπου μήνες μετά την ολοκλήρωση του έργου και πάντα χαίρομαι όταν ακούω τη φωνή της Λίτσας να σηκώνει το τηλέφωνο!

Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη Μερόπη για την υπομονή, την καλή διάθεση και την ηρεμία σου!»

Μάχη Καρατζά - Happy Organic
www.happyorganic.gr/

Με την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε για την κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας μας (Η ιστοσελίδα, λόγω του ότι είναι ζωντανός οργανισμός, θεωρούμε ότι θέλει κάποιες προσαρμογές, πράγμα το οποίο εξαρτάται από εμάς).

Στην παρούσα φάση το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται σε αυτά τα οποία ζητήθηκαν από την εταιρεία σας.

Η εξυπηρέτηση και η ανταπόκριση ήταν άψογη.

Ο χρόνος υλοποίησης, ήταν απόλυτα σύμφωνος με τον συμφωνηθέντα.

Οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ, χαρακτηρίζονται από συνεργασιμότητα, είναι γνώστες του αντικειμένου και βρίσκονται ένα βήμα μπροστά στη υλοποίηση, καταθέτοντας εμπειρία και χρόνο.

Κλείνοντας, να πούμε πως η συνολική εμπειρία από την συνεργασία σας με την ΕΛΕΔ είναι εξαιρετική. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι για την επιλογή μας, στο πρόσωπο της εταιρείας σας.

Κωνσταντίνος Σγούρος - Partner HARVERST SELECT S.A
www.harvestselect.gr

Αναμφισβήτητα η συνεργασία μας με την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, κάλυψε και ικανοποίησε όλα μας τα «θέλω»

Η εξυπηρέτηση κατά την διάρκεια της κατασκευής ήταν κάτι παραπάνω από άψογη

Για τον χρόνο υλοποίησης, τι να πω… Πιο γρήγοροι και από …F-16

Οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ, χαρακτηρίζονται από ευγένεια, γνώση του αντικειμένου, εξυπηρέτηση, πρόσχαροι και πάντα ήταν και είναι κοντά μας.

Για την συνολική εμπειρία από την συνεργασία μας με την ΕΛΕΔ δεν χρειάζονται πολλά… Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν… πάμε και για τις επόμενες δουλειές μαζί !!!

Συμπληρωματικά να πω στα παλικάρια της ΕΛΕΔ: τα κορίτσια… και τα μάτια σας

Χαρά μου που συνεργάζομαι μαζί σας!!!

Σοφοκλής Μποτονάκης - CEO stereaeconomy.gr
www.stereaeconomy.gr/

Με την Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, συνεργαστήκαμε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας www.eps-ath.gr
Η νέα ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει όλα όσα είχαμε σκεφτεί και θεωρούσαμε σημαντικά για την ανανέωσή της, τόσο από αισθητικής πλευράς όσο και από πλευράς ευχρηστίας και προσβασιμότητας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια κατασκευής της νέας ιστοσελίδας μας, η εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους της ΕΛΕΔ ήταν εξαιρετική. Η ανταπόκρισή τους σε οποιοδήποτε αίτημά μας ήταν αμεσότατη και χαρακτηριζόταν πάντα από αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.
Ο χρόνος υλοποίησης, ήταν σύμφωνος με τον συμφωνηθέντα. Δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στον χρόνο υλοποίησης από την πλευρά της ΕΛΕΔ.
Οι άνθρωποι της ΕΛΕΔ, χαρακτηρίζονται από συνέπεια, αξιοπιστία, εργατικότητα, υψηλή τεχνογνωσία και, πάνω απ’ όλα, κοινωνική ευαισθησία.
Η συνεργασία μας με την ΕΛΕΔ ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία, που ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες. Όταν βλέπεις εταιρείες τεχνικού χαρακτήρα να έχουν και ανθρώπινο προφίλ, δε μπορείς παρά να θέλεις να συνεργάζεσαι μαζί τους!

Αλεξία Χαμόδρακα - Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή
www.eps-ath.gr

Ξεκινώντας για τέταρτη φορά να φτιάξουμε ένα εταιρικό site (e-shop) δεν φανταζόμουν ότι η συνεργασία με την ΕΛΕΔ θα αποτελούσε τον ιδανικό συνεργάτη για εμάς.

Όλη η ομάδα της ΕΛΕΔ είναι άτομα με εξαιρετική κατάρτιση και επαγγελματίες με ανθρώπινο πρόσωπο και ένιωθα σε κάθε ενέργεια τους ότι λειτουργούσαν πριν από εμάς για εμάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Αντώνης Δαρμής - DK Tools
www.dk.tools

Με τη συμβολή της ΕΛΕΔ δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα μας www.tetras.com.gr, φιλική προς το χρήστη, λειτουργική και σύγχρονη!
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας είχαμε εξαιρετική επικοινωνία, ενώ όλη η ομάδα της ΕΛΕΔ διαχειρίστηκε τις ανάγκες μας με επαγγελματισμό, σεβασμό και συνέπεια.

Η επιλογή της Ελληνικής Εταιρείας Διαδικτύου μας δικαίωσε και αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο συνεργάτη για την εταιρεία μας και μελλοντικά.

Ελένη Χωροπανίδου - TETRAS
www.tetras.com.gr

Το ήθος, η επαγγελματικότητα και η ευγένεια, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα μέλη που στελεχώνουν την ομάδα της ΕΛΕΔ.
Προσωπικά έχω δεχθεί πολλή στήριξη και προσοχή, πολλές στρατηγικές συμβουλές, σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας.
Προτείνω ανεπιφύλακτα την ΕΛΕΔ!

Στάθης Πλακάκης - Funny Time
www.funnytime.gr

Με την ΕΛΕΔ δημιουργήσαμε το διαδικτυακό μας κατάστημα. Πρόκειται για μια αξιόπιστη εταιρεία με σαφή χρονοδιαγράμματα και άμεση ανταπόκριση!
Πέρα από το εξαιρετικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους, υπάρχει και κάτι πιο σημαντικό που δύσκολα συναντά σήμερα: Φιλική επικοινωνία, συννενόηση, υπομονή και διάθεση για βοήθεια και εξυπηρέτηση!

Χρημπάκη Σοφία - Fatsa Attica
www.fatsaattica.gr
Επιλογές Cookie
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του eled.gr.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Μάθετε περισσότερα ...
Ρυθμίσεις OK

Η ιστοσελίδα μας (www.eled.gr) συλλέγει τα εξής cookies:


Αυτά τα cookies είναι απαιτούμενα για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποκλείει αυτά τα cookies, αλλά ο ιστοτοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.


Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας και να παρακολουθούμε τις πηγές επισκεψιμότητας, συλλέγοντας δεδομένα. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια προϊόντα και ενέργειες είναι πιο δημοφιλή.


Αυτά τα cookies συνήθως καθορίζονται από τους συνεργάτες μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ με τα ενδιαφέροντά σας και να σας εμφανιστούν αργότερα σχετικές διαφημίσεις. Αν δεν θέλετε αυτά τα cookies, δεν θα σας εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις για τα ενδιαφέροντά σας.

Αποθήκευση